Taaltrainingen Italiaans, Vertalingen & Tolkopdrachten
inloggen online leeromgeving
Home > Media > Boeken

Italiaans voor zelfstudie / Basisgrammatica Italiaans

Basisboek Italiaans
voor zelfstudie

Italiaans voor zelfstudie
Basisboek Italiaans voor zelfstudie
R.A. Colicchia & M.A. Silvani

De audiobestanden die horen bij Italiaans voor zelfstudie kunt u hier downloaden.

Onderstaande recensie verscheen naar aanleiding van de eerste druk. Inmiddels kent het boek al 20 drukken.

NBD|Biblion:
Dit leerboek is goed doordacht en zorgvuldig opgebouwd in 20 lessen. Elke les gaat uit van korte teksten in het Italiaans, die door middel van twee bijbehorende cd's ook te beluisteren zijn. Verder bevat elke les veel nieuwe woorden, enkele grammatica-regels en veel en gevarieerde opdrachten (elders in het boek is de juistheid van de gekozen antwoorden e.d. na te gaan). Achterin het boek staan kort maar duidelijk de hoofdzaken van de grammatica, de uitspraakregels en een alfabetische lijst van alle woorden die in het boek voorkomen (circa 1.500,
voldoende voor eenvoudige lectuur en gesprekken, en dit nu eens niet toegespitst op de camping e.d.). Er wordt niet te veel ruimte verloren aan overbodige illustraties. Bijzonderheden over het leven in Italie zijn harmonisch in de lessen verwerkt. Een degelijk boek, zonder franje, ook goed te gebruiken in groepsverband.

(Biblion recensie, Redactie)

 

Werkboek Italiaans
voor zelfstudie


Werkboek Italiaans voor zelfstudie
R.A. Colicchia & M.A. Silvani
Let op: bij het doorklikken, ziet u het basisboek. Maar als u zoekt op het werkboek, komt alles goed.

De antwoorden die horen bij het werkboek Italiaans voor zelfstudie kunt u hier downloaden.

Twee recensies van studenten:
Niet zomaar een werkboek!
Naast het boek 'Italiaans voor zelfstudie' geeft dit boek je extra motivatie. De oefeningen zijn een goede hulp en de nieuwe teksten vanaf les 3 geven je net dat extraatje. Net als bij het basisboek leer je veel nieuwe woorden en voel je dat je vorderingen maakt.

Italiaans leren op een goede manier.
Ik leer nu bijna vijf jaar Italiaans, begon onder andere met 'Italiaans voor zelfstudie'. Dat boek heb ik al lang uit maar ik heb het werkboek toch gekocht omdat het perfect is om alles nog eens te herhalen. Het boek werkt heel prettig en is dus prima geschikt voor zowel beginners als gevorderden!!

Basisgrammatica Italiaans


Prisma Basisgrammatica Italiaans
R.A. Colicchia

Onderstaande recensie verscheen naar aanleiding van de eerste druk. 
NBD|Biblion:
In steeds 2 pagina's per onderdeel geeft de schrijfster op de linkerpagina uitleg en biedt zij op de rechterpagina oefeningen aan. De antwoorden staan achterin. Het boek bestaat uit twee afdelingen. Deel I is
voor beginners en presenteert de basis via alfabet, voornaamwoorden, basistijden naar voorwaardelijke wijs. Deel II biedt lichtgevorderden meer uitleg, een verdieping van de tijden (onregelmatige vormen) en ook nieuwe stof, o.a. aanvoegende wijs, gerundium etc. De auteur gebruikt Nederlandse termen. Achterin bevindt zich een lijst met Italiaanse termen. Laagdrempeligheid is hiervan het doel. Dit helder geschreven boekje is geschikt voor beginners, maar ook voor gevorderden die even snel via de oefeningen hun basiskennis op willen frissen. Een aanwinst op het gebied van lesmateriaal Italiaans.

 

Vakantiecursus Italiaans


Vakantiecursus Italiaans op CD
R.A. Colicchia

De Prisma Vakantiecursus Italiaans op CD is in een nieuw jasje gestoken en in eigen beheer uitgebracht.

Download vakantiecursus Italiaans.

Onderstaande recensie verscheen naar aanleiding van de eerste druk:
Zojuist dit uiterst compacte en handige Italiaanse vakantietaal cd-tje ontvangen. Past in iedere handschoenenkastje van welke auto dan ook en in ieder damestasje. Niet onbelangrijk dat laatste. Het vakantiebijbeltje bij uitstek voor iedereen die van Italie houdt maar qua taal niet verder komt dan 'pizza' en 'spaghetti' met z'n taalkennis. Ik geniet ervan als een beginner. Een 'must' oftewel een 'cosa obbligatoria' in goed Italiaans. (bol.com)

Dizionario illustrato di italiano


Dizionario illustrato di italiano
Rosanna Colicchia & Benno Hendriks

Met dit prachtige beeldwoordenboek vol kleurrijke illustraties leert u 500+ Italiaanse woorden. Ze zijn verdeeld over 28 thema's en voorzien van afwisselende oefeningen. Dit boekje wil je echt overal mee naar toe nemen.

 

 

Prisma Italiaans - Nederlands


Prisma Italiaans - Nederlands
 

Prisma Nederlands - Italiaans


Prisma Nederlands - Italiaans

 

ItalRosa Hilversum - Taaltrainingen Italiaans, Vertalingen & Tolkopdrachten website maken