contact

ItalRosa werkt samen met de school Cultura Italiana Bologna. Het eerste contact met de school dateert al uit de jaren '90 en is dankzij een student van ItalRosa nieuw leven ingeblazen.

De school is in 1980 opgericht en bevindt zich in het 14e eeuwse Palazzo Pepoli.
CIB verzorgt intensieve taalcursussen Italiaans in groepen tot maximaal 12 personen, maar ook 1 op 1 lessen of duolessen.
Een standaardweek bestaat uit groepstaallessen in de ochtend en huiswerk + extracurriculaire activiteiten voor wie wil in de middag en kost € 291,00. Iedereen jonger dan 30 en ouder dan 60 ontvangt zelfs nog een korting van 10%.

Ook is het mogelijk een cursus Italiaans te volgen specifiek gericht op de zakelijke markt of de toeristensector. Daarnaast worden er Italiaanse cursussen architectuur, literatuur en kunstgeschiedenis aangeboden.
CIB verzorgt ook cursussen Italiaans voor mensen die operazang studeren of een tolk- en vertalersopleiding volgen.
Liefhebbers van de Italiaans keuken kunnen zich naast het leren van de Italiaanse taal ook toeleggen op Italiaanse kooklessen.

De prijs-kwaliteitverhouding is gunstig. U betaalt geen inschrijfgeld en de school helpt u ook bij het vinden van accommodatie indien gewenst.

Wist u dat Bologna de 1e universiteitsstad van Europa is? En dat de meer dan kilometerslange portici - zuilgangen op de werelderfgoedlijst staan? Een uitstekende plek dus om Italiaans te leren bij deze scuola di italiano in Italia.

Neemt u gerust contact op als u vragen heeft of als u zich wilt aanmelden voor een cursus. ItalRosa helpt u graag.

naam  
e-mail  
tel.nr  
onderwerp  
adres  
bericht  
antispam   (vul hier 'ja' in)
      Alle velden behalve 'adres' zijn verplicht
ItalRosa op twitter
Maak je eigen website maken