Taaltrainingen Italiaans, Vertalingen & Tolkopdrachten
inloggen online leeromgeving
Home > Cursussen

Cursus Italiaans in Hilversum, privé of in een groep

ItalRosa geeft cursussen Italiaans aan particulieren en aan bedrijven (in company).
Volgt u een groepscursus Italiaans bij ItalRosa dan leert u op een leuke, interactieve manier deze mooie taal in een relatief kleine groep.
De groepscursussen aan particulieren worden in de avonduren gegeven. We werken met blokken van 12 weken en starten in februari en in september.
Een privécursus Italiaans volgt u altijd overdag en kan, mits er plaats is, het hele jaar door starten m.u.v. de maanden januari, juli en augustus. Woont u niet in (de buurt van) Hilversum dan behoort een online training ook tot de mogelijkheden. Op dit moment hebben we bijvoorbeeld studenten uit Maastricht en Heerde die elke week inloggen en een verbinding met Italië of Zuid-Afrika is ook geen uitzondering meer.

Werkwijze
ItalRosa werkt volgens de verschillende niveaus van het Europees Referentiekader (ERK). Dit geeft u de mogelijkheid om, indien gewenst, een officieel certificaat te behalen.

Per niveau dient u een aantal cursussen te doorlopen, die oplopen in moeilijkheidsgraad.
A1 = 3 cursussen van 12 weken x 1u30m
A2 = 4 cursussen van 12 weken x 1u30m
B1 = 4 cursussen van 12 weken x 1u30m
B2 = 4 cursussen van 12 weken x 1u30m
C1 en C2 = op aanvraag.

Het cursusprogramma bestaat doorgaans uit: (basis)grammatica, uitspraak en opbouwen woordenschat, sociaal(-zakelijke) conversatie, (korte) lees, schrijf- en luisteropdrachten. 
Voor alle cursussen geldt: doeltaal = voertaal, met andere woorden: er wordt (zoveel mogelijk) Italiaans gesproken tijdens de lessen.
Het cursusmateriaal bestaat uit: boeken, muziek, films, romans, internet.
Het te gebruiken cursusmateriaal kan bij individuele lessen afgestemd worden op de cursus/taaltraining die men wil volgen: gericht op spreken, schrijven of lezen of een combinatie van deze vaardigheden. 

 

 

ItalRosa Hilversum - Taaltrainingen Italiaans, Vertalingen & Tolkopdrachten website maken