contact

Sinds 1997 run ik - Rosanna Colicchia - met veel plezier mijn bedrijf ItalRosa. ItalRosa is werkzaam in Hilversum en omgeving en staat voor enthousiasme, professionaliteit, kwaliteit en flexibiliteit.

ItalRosa verzorgt cursussen/taaltrainingen Italiaans op alle niveaus; individueel of in groepsverband voor bedrijven en/of particulieren.
Met de cursist wordt een intakegesprek gevoerd. En bij enige voorkennis van het Italiaans wordt een taaltest afgenomen om het startniveau te bepalen.
Het te gebruiken lesmateriaal kan bij individuele lessen afgestemd worden op de cursus/taaltraining die men wil volgen: gericht op spreken, schrijven of lezen of een combinatie van deze vaardigheden. 

Tevens kunt u bij ItalRosa terecht voor tolkopdrachten en (beëdigde) vertalingen. Ik ben SIGV gecertificeerd en opgenomen in het Register voor Beëdigde Tolken en Vertalers (RBTV). Ook sta ik geregistreerd bij de Landelijke Eenheid van de Nationale Politie en het Nationaal Tolkencoördinatiepunt Politie Nederland.

Zoekt u een (reis)begeleider voor Nederlanders die naar Italië gaan of voor Italianen die naar Nederland komen voor ontspanning of zaken? Ook dan kunt u een beroep doen op ItalRosa.

ItalRosa op twitter
reclamebureau ontwerpfabriek hilversum