Taaltrainingen Italiaans, Vertalingen & Tolkopdrachten
inloggen online leeromgeving
Home > Woordenboek

Geïllustreerd woordenboek Italiaans - Dizionario illustrato di italiano

Gangbare, praktische Italiaanse woorden leren door regelmatig naar plaatjes te kijken en een korte oefening te maken. Dat is het idee achter een nieuw project: Dizionario illustrato di italiano.

En om u een idee te geven van hoe een en ander eruit gaan zien hierbij alvast de pagina In vacanza + de achterkant van de omslag.

Dit geïllustreerde woordenboek op A1/A2-niveau is voor iedereen (jong en oud) die geen of weinig kennis van het Italiaans heeft, maar ook voor diegenen die op een aanstekelijke manier hun woordenschat willen herhalen en uitbreiden, want hier en daar komen er ongetwijfeld nieuwe woorden voorbij.
Het woordenboek, in A5 formaat, kost € 14,95 excl. eventuele verzendkosten. We verwachten het boek in juli 2023 te leveren. Wilt u behalve het woordenboek een gratis poster op A2 formaat ontvangen, doet u dan voor 1 juli een pre-order. U kunt kiezen uit Pasta of Caffè en dat hieronder kenbaar maken. Iedereen die een pre-order heeft gedaan ontvangt vanaf half juni een factuur. Uw gegevens worden conform onze privacyverklaring verwerkt.
Ik hoop op veel enthousiaste reacties en zegt het voort, zegt het voort.
Dizionario illustrato di italiano - In vacanza

Dizionario illustrato di italiano - In vacanza

Dizionario illustrato di italiano - copertina retro

 

ItalRosa Hilversum - Taaltrainingen Italiaans, Vertalingen & Tolkopdrachten website maken