Taaltrainingen Italiaans, Vertalingen & Tolkopdrachten
inloggen online leeromgeving
Home > Woordenboek

Geïllustreerd woordenboek Italiaans - Dizionario illustrato di italiano

Gangbare, praktische Italiaanse woorden leren door regelmatig naar plaatjes te kijken en een korte oefening te maken. Dat is het idee achter een nieuw project: Dizionario illustrato di italiano.

En om u een idee te geven van hoe een en ander eruit gaan zien hierbij alvast de pagina In vacanza + de achterkant van de omslag.

Dit geïllustreerde woordenboek op A1/A2-niveau is voor iedereen (jong en oud) die geen of weinig kennis van het Italiaans heeft, maar ook voor diegenen die op een aanstekelijke manier hun woordenschat willen herhalen en uitbreiden, want hier en daar komen er ongetwijfeld nieuwe woorden voorbij.
Het woordenboek, in A5 formaat, kost € 14,95 excl. eventuele verzendkosten. Om het in juli 2023 fysiek in handen te kunnen hebben en enigszins de initiële kosten te kunnen dekken, zijn er voor april 2023 tweehonderd (200) voorinschrijvingen nodig. U krijgt dan niet alleen het woordenboek, maar ook een poster op A2 formaat. U kunt kiezen uit Pasta of Caffè en dat hieronder kenbaar maken. Zodra er 200 boekjes zijn besteld, gaan we over tot productie en ontvangt u een factuur. Uw gegevens worden conform onze privacyverklaring verwerkt.
Ik hoop op veel enthousiaste reacties en zegt het voort, zegt het voort.
Dizionario illustrato di italiano - In vacanza

Dizionario illustrato di italiano - In vacanza

Dizionario illustrato di italiano - copertina retro

 

ItalRosa Hilversum - Taaltrainingen Italiaans, Vertalingen & Tolkopdrachten website maken