Taaltrainingen Italiaans, Vertalingen & Tolkopdrachten
inloggen online leeromgeving
Home > blog > Vogliamo te (2)

Vogliamo te (2)

21-03-2016

Vorig jaar schreef ik een blog over de eer die mij werd toebedeeld een stukje te schrijven voor een digitaal wijnmagazine.

Een week of twee voor die interessante mailwisseling kreeg ik een telefoontje van een televisieredacteur. Hij maakte een programma voor een commerciële zender en noemde een programma waar ik nog nooit van gehoord had. Nou is dat niet zo moeilijk, want ik volg weinig - geen programma’s op tv. Deze aardige meneer had een prachtig verhaal: er zou een cameraploeg langskomen en een bekende Nederlander om mij te interviewen en eventueel een les bij te wonen, zodat ik de gelegenheid zou krijgen Nederland te laten zien waarom ItalRosa toch zo geweldig is. Bovendien zou ik het eindproduct mogen houden. Ik hoefde slechts € 2300,00 te investeren, de rest kwam voor rekening van de zender. “Zeg nou zelf, dat is toch een superaanbod. Voor een klein bedrag maakt heel Nederland kennis met ItalRosa” … op zondagmiddag om 16:00 uur en de week erop in de herhaling op zaterdag om 14:00 uur.
Deze vriendelijke meneer mocht het een klein bedrag noemen, maar ik vond het nogal wat. Ik heb mij kort in het voorstel verdiept om vervolgens vriendelijk te bedanken voor de toch wel twijfelachtige eer.

ItalRosa bestaat deze maand al 18,5 jaar zonder hulp van een televisieprogramma en ik vertrouw erop dat er nog vele jaren zullen volgen. Op geheel eigen wijze.

Deel
ItalRosa Hilversum - Taaltrainingen Italiaans, Vertalingen & Tolkopdrachten website maken