Taaltrainingen Italiaans, Vertalingen & Tolkopdrachten
inloggen online leeromgeving
Home > nieuws > Recensie Italiaans voor zelfstudie

Recensie Italiaans voor zelfstudie

Recensie Italiaans voor zelfstudie

12-04-2021

Nee, nee. Er zijn echt geen steekpenningen betaald om deze prachtige recensie te ontvangen:
“Echt ontzettend leuk, ik heb zowel het hoofdboek als het werkboek en ze vullen elkaar perfect aan. Erg veel luisterfragmenten zitten erbij, veel leesteksten, echt hele leuke illustraties (erg humoristisch), must-known facts over Italië en veel oefeningen. Ik zou niet alleen deze, maar ook het andere deel zeker aanraden. Beste cursus uit een boek die er is.”
Grazie mille EliseLotteH.

Bij ItalRosa werken we al jaren naar volle tevredenheid met deze boeken. Samen met mijn collega’s schreef ik - Rosanna Colicchia - ze in opdracht van Prisma (uitgeverij Unieboek / Het Spectrum). Onze jarenlange ervaring in het volwassen, hoger en wetenschappelijk onderwijs kwam daarbij goed van pas. Het basisboek kent inmiddels al 17 drukken en dat is echt geweldig. Grazie mille aan iedereen die deze cursus (ooit) heeft gekocht of nog gaat kopen.

Ik zag de recensie van Elise voorbij komen op Bol, maar wil je deze beste-cursus-uit-een-boek-die-er-is ook aanschaffen en la più bella lingua del mondo onder de knie krijgen, ga dan naar je lokale boekhandel. #steunjeboekhandel

Deel
ItalRosa Hilversum - Taaltrainingen Italiaans, Vertalingen & Tolkopdrachten website maken